Algemene Voorwaarden Pure2eat

Fijn dat je geïnteresseerd bent in de producten van Pure2eat. Hieronder staan onze algemene voorwaarden.
Heb je vragen? Laat het ons weten via welkom@pure2eat.nl of bel 06 – 21 96 51 53 (Karin) of 06 – 19 86 11 92 (Rianne).
Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de bereiding en bezorging van onze producten.

1. Bestelling plaatsen
Je plaatst je bestelling via de website met een minimale afname van €25. Je bestelling is definitief nadat je van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Je bestelling wordt geleverd na ontvangst van de betaling.

2. Service
Als je wilt dat wij de producten op locatie voor je klaar zetten dan valt dat bij Pure2eat onder onze service. Daarbij is een heldere uitleg bij ons vanzelfsprekend.

3. Bezorging
Woon je in Roosendaal, Wouw, Nispen of Rucphen? Dan betaal je geen verzendkosten bij een bestelling boven de 60 euro (excl. btw). Woon je elders dan betaal je €7,50 om je bestelling te laten bezorgen. Check of je postcode erbij staat want buiten onderstaande plaatsen bezorgen wij niet. Uiteraard kun jij je bestelling altijd op komen halen.
Naast bovengenoemde plaatsen bezorgt Pure2eat ook in Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Kruisland, Schijf, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Oudenbosch, Hoeven, Stampersgat, Standdaarbuiten, Bergen op Zoom, Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Etten-Leur, Steenbergen en in Essen (Belgie). Door op de site je postcode in te voeren worden de kosten berekend.
Dag en tijd van de bezorging wordt in onderling overleg afgestemd. Je kunt in het vak bestelnotities (op de afrekenpagina) opgeven wat bij jou uitkomt.

4. Betaling
Het factuurbedrag kan direct via i-deal overgemaakt worden.
Indien je kiest voor betaling via overboeking dan vermeld je bij de overboeking het factuurnummer. Het bedrag dient binnen 8 dagen na factuurdatum te zijn overgemaakt. Wanneer deze termijn pas na levering van de bestelling afloopt dient het bedrag 2 dagen voor levering van de bestelling op onze rekening te staan.

5. Aansprakelijkheid bij overmacht
In geval van overmacht door ziekte, weersomstandigheden, file of andere onvoorziene omstandigheden heeft Pure2eat na kennisgeving hiervan het recht haar verplichtingen geheel of gedeeltelijk te annuleren zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst vereist zal zijn.

6. Aansprakelijkheid bij eventuele schade
Voor geleende materialen ben je verantwoordelijk zolang ze onder jouw beheer zijn. Bij schade en/of vermissing wordt de vervangingswaarde in rekening gebracht. Het tijdstip van terugbezorging van de geleende materialen wordt in onderling overleg afgesproken.

7. Annulering
Tot 3 dagen van tevoren kun je annuleren zonder dat dit in rekening wordt gebracht. Bij annulering van 3 dagen tot 1 dag van tevoren brengen we de kosten die onnodig zijn gemaakt in rekening.

8. Wijziging hoeveelheid
Wijziging van de bestelde hoeveelheid kan tot uiterlijk drie dagen van tevoren worden doorgegeven.

9. Bediening
Indien je prijs stelt op bediening door ons, wordt daarvoor €25 per uur per bedienend persoon gerekend.

10. Onze prijzen
De prijzen van Fit Food van Pure2eat staan op de site exclusief 6 % BTW, bij de berekening zie je de prijzen inclusief BTW.
De prijzen van workshops en presentaties van Pure2eat staan op de site exclusief 21% BTW, bij de berekening zie je de prijzen inclusief BTW.