KENNIS - BEWUSTWORDING - KEUZE

Bezig zijn met voeding en je gezondheid zijn tegenwoordig hippe onderwerpen. Maar er is zoveel ‘ongezond’ aanbod dat het lastig is om te ontdekken wat voor jou goed werkt, wat bij jou past.
Door onze rijke ervaring (persoonlijk, werk en opleidingen) geven wij waardevolle inzichten en creëren zo bewustwording over het effect van voeding.
Tijdens onze presentaties geven we jou verdieping en verduidelijking over pure en gezonde voeding om je op weg te helpen om de juiste keuzes te kunnen maken. En we geven aan wat voor effect voeding op je gezondheid kan hebben zowel fysiek als mentaal.


Wat levert het jou nog meer op?

● Je gaat met een positief kritische blik naar jouw voedingspatroon kijken.
● Je weet wat je eet en je gaat voelen wat het met je doet.
● Je zet een volgende stap in jouw bewustwording over pure en gezonde voeding.
● Je gaat genieten van eten: zonder schuldgevoel en met plezier.

 

Waar gaan de presentaties over?
De thema’s die Pure2eat aanbiedt zijn onder andere ‘Suiker, zit dat hierin?’ en ‘Het lezen van etiketten’. Onze presentaties hebben een interactief karakter. Wij delen ons verhaal en we nodigen je uit om al jouw vragen te stellen en (als je wilt) jouw verhaal te delen. En afhankelijk van de presentatie kan je ook zelf proeven en echt ervaren wat pure en gezonde voeding met jou doet!

 

Tot slot
Heb jij een eigen groep? Bijvoorbeeld je vriendinnen, collega’s, familie, gezin of een team waar je deel van uitmaakt? Laat het ons weten. Er is ook de mogelijkheid om een combi te maken van een presentatie en een workshop.

Heb jij een geschikte locatie die jouw voorkeur heeft? We gaan er graag over in gesprek.

Aanmelden voor: