Privacy Verklaring

Pure2eat respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke  informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met het privacybeleid van Pure2eat. Wij gebruiken je gegevens voor aanmelding voor onze nieuwsbrief en om deelname aan onze presentaties , workshops en bestellingen van ons Fit Food, zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Pure2eat zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Warme groet,
Karin Blook en Rianne Obbink
Pure2eat, mei 2018

Pure2eat gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren, te factureren  en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken jouw e-mailadres (als jij je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief) om je te informeren over de ontwikkelingen van Pure2eat en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun jij je, op elk moment, uitschrijven door onderaan de e-mail met de nieuwsbrief op de link ‘afmelden’ te klikken.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij om je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Je persoonlijke gegevens worden door Pure2eat bewaard. Ook onze mailhost RT-webdesign heeft de mogelijkheid tot inzage in jouw gegevens. Dit is zo totdat jij jezelf uitschrijft voor onze nieuwsbrief. De persoonlijke gegevens die zijn verstrekt in geval van een bestelling worden na twee jaar, niet in gebruik te zijn geweest, verwijderd.

Je hebt het recht op inzage, rectificatie, beperking en verwijdering van jouw persoonsgegevens. Daarnaast heb je recht van bezwaar tegen verwerking van persoonsgegevens en recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt deze rechten uitoefenen door ons een mail te sturen via welkom@pure2eat.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, vragen we je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser.

Cookies

Cookies zijn eenvoudig kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en die door je browser worden opgeslagen op jouw computer, mobiele telefoon, smartwatch of tablet. Pure2eat gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten.
Voor het gebruik van bepaalde cookies is jouw toestemming vereist. Dat doen wij door middel van een zogenaamde cookiebanner.

Indien je nog vragen hebt over onze Privacy verklaring kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy verklaring nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Indien je een klacht hebt over de manier waarop wij jouw gegevens verwerken, horen we dat graag. We bespreken dan samen wat er volgens jou verkeerd gaat en wat eraan gedaan moet en kan worden. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op hun website (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl) kun je lezen hoe dat moet.