ERVAREN - BEWUSTWORDING - ZELF AAN DE SLAG

Wil jij ervaren wat voeding in positieve zin voor jou kan doen?
Natuurlijk gaan we koken en bakken, maar dat niet alleen. Jij gaat vooral bewust ervaren wat eten met jou doet. Door dat te voelen kan jij makkelijker kiezen voor voeding die het beste bij jou past, voeding waar jij je fitter en energieker van gaat voelen.

 

Wat levert het jou nog meer op?
● Je zet een volgende stap in jouw proces van bewustwording over pure en gezonde voeding.
● Je krijgt meer kennis over gezonde voeding.
● Je gaat verder op weg naar je energiek en vitaler voelen.
● Je kunt jouw verhaal delen en daardoor ontdekken dat jij niet alleen staat in je zoektocht                                                     naar een fit en energiek leven.
● Natuurlijk is het ook een moment om gezellig samen te zijn.
● Het is een cadeau aan jezelf!

 

Wat ga je doen?
Tijdens alle workshops ga jij actief aan de slag: samen met de andere deelnemers maak je lekkere, voedende gerechten aan de hand van recepten voor pure en gezonde voeding.
Alle gerechten maak je met biologische en/of lokale ingrediënten en zonder toevoeging van geraffineerde suiker.
Tijdens de workshops geven Rianne en Karin uitleg en toelichting op de ingrediënten en de recepten. Als jij de gerechten gaat proeven, ga je onderzoeken wat jouw beleving, jouw gevoel erbij is. We leren jou om je ervan bewust te worden wat voeding met jou doet.
Uiteraard krijg jij naast de recepten genoeg handvatten van ons om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

En: als gezond toetje mag jij lid worden van onze besloten Facebookgroep. Hier kan je altijd vragen stellen en jouw verhaal delen.

 

Tot slot
Heb jij een eigen groep? Bijvoorbeeld je vriendinnen, collega’s, familie, gezin of een team waar je deel van uitmaakt? Laat het ons weten. Er is ook de mogelijkheid om een combi te maken van een presentatie en een workshop.

Heb jij een geschikte locatie die jouw voorkeur heeft? We gaan er graag over in gesprek.

Aanmelden voor: